+36(30)916-3972 / +36(30)883-6094

Medencék műgyantázása

A műgyanta sokrétű, és több funkcióval bír. A gyanta lehet úgynevezett epoxigyanta bevonat, segíthet a vízszigetelésben, bármilyen felületet helyreállít, és innovatív medencék is alkothatók vele.

Az elkészült műgyanták magas minőségben készülnek, a medencékhez készülő speciális bevonatok minden esetben személyre szabottan készülnek. A hagyományos medencékkel ellentétben a műgyanta bevonattal készült medence sokkal esztétikusabb.

A színes gyanta sokoldalúságának köszönhetően sokkal egyedibb és személyre szabottabb lesz a medence, mint egy hagyományos. Az epoxigyantával fényhatások hozhatók létre a töltő- és fotólumineszkáló anyagok révén, így a medence alja természetes fényhatást kap, anélkül, hogy lámpával kellene megvilágítani.

A műgyanta lehetőséget ad a csúszásmentes felületek kialakítására. A műgyanta bevonat alkalmazása többrétű, használható uszodáknál, medencéknél, földalatti és föld feletti dézsáknál, gőzfürdőknél, jacuzziknál, spa-knál, magánlakásoknál, szállodáknál, wellness központoknál, fitness központoknál, gyógyközpontok kialakításánál illetve átalakításánál.

Egy medence felújítására szükség lehet építési, szerkezetátalakítási, funkcionális vagy esztétikai okok miatt, a gyanta pedig segít ezeknek a megújításában. Miután megtörtént az aljzat minőségi felmérése, megkezdődhet a felújítás. Ha csökkenteni akarjuk a költségeket, akkor meghagyhatjuk a meglévő burkolatot, így szállítási költség sincs, és időt is spórolhatunk.

A gyanta maximális mértékben biztosít vízszigetelést, így az élettartama hosszabb lesz a klór és UV okozta káros hatások ellen, továbbá a magas hőingadozásoknak is ellenáll. Fenntartása és tisztítása egyszerű, karbantartásában szakemberek nyújtanak segítséget.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS MEDENCE BURKOLÁSÁRA

 

© Copyright 2016.  All rights reserved.