+36(30)916-3972 / +36(30)883-6094

Ipari műgyanta burkolat

Body: 

Műgyanta padlóval számos helyen találkozhatunk, akár kültéren, akár beltéren. Minden helyiségnek meg van, hogy milyen fajta műgyanta padlót igényel.

A műgyanta padló alkalmazható speciális ipari használatra is köszönhetően annak, hogy a mechanikai igénybevételnek és a kémiai korrodálódásnak ellenáll, ezenkívül csúszásgátló és antisztatikus felületet képez.

Egyedi munkahelyi és ipari környezetben különböző speciális kritériumoknak kell megfelelniük a felületeknek úgy, mint fizikai, kémiai és mechanikai. Ezeknek többek között még higiéniai és biztonsági normáknak is meg kell felelniük. Az ilyen műgyanta padlók alkalmazhatóak üzemi csarnokokban, élelmiszer- és gyógyszeriparban, orvosi rendelőkben és műtőkben, hűtőkamrákban és adattároló központokban.

Nagyfokú ellenálló képessége miatt felhasználható ipari csarnokokban, konzervgyárakban, textilüzemekben, vágóhidaknál, tej- és húsfeldolgozó üzemekben, laboratóriumokban, savazó és lúgozó helyiségekben, sörgyárakban, szeszfőzdékben, mélygarázsokban és padlóburkalotak kialakításánál. Esztétikussága miatt jól lehet alkalmazni áruházakban, kiállítóhelyiségekben, várótermekben, disco-kban és szórakozóhelyeken.

Különösen alkalmazható olyan helyeken, ahol a burkolatnak ellen kell állnia az erős koptatásnak, vagy olyan helyeken, ahol a higiéniai követelmények megkövetelik a hézagmentes burkolatot és a rendszeres mosószeres, fertőtlenítőszeres tisztítást. Telefonközpontok és számítógéptermek antisztatikus bevonatára is alkalmazható.

Záróképessége jó, így használható hidak és acélszerkezetek felületvédelmére is. Kisebb helyiségekben is remekült helyt áll, ilyenek például a fodrászüzletek, garázsok, szervízek, kutya kennelek, fürdőszobák, konyhák, pincék, kazánházak.

A műgyanta padló legfőbb előnyei a kopásállóság, a térfogat- és méretállóság, a csúszásmentes felület, ellenáll különböző hőmérsékletű víznek, különböző töménységű vegyszereknek, hőnek, fagynak. Használatba vételi és készítési ideje pedig rövid, karbantartása könnyű.

 

© Copyright 2016.  All rights reserved.